Private lease occasion

Het leasen van een occasion auto is ook zeer populair. Het idee is heel simpel, u least namelijk gewoon een tweedehands auto. Als u er dus geen problemen mee heeft dat een auto al eens is gebruikt is dit een uitstekende optie. Te meer omdat u hierbij in de meeste gevallen goedkoper uit zult zijn dan met private lease.

Over het algemeen is het leasen van een occasion nog niet zo groot als dat private lease bijvoorbeeld is. Toch zit ook hier een stijgende lijn in en zien we dat het steeds groter aan het worden is. Het is ook maar net hoeveel waarde u zelf hecht aan het leasen van een nieuwe auto of aan het leasen van een tweedehands auto. Als het u niks uitmaakt kunt u beter voor de laatste optie gaan. Op die manier kunt u geld besparen.

Niet in de laatste plaats is men altijd een beetje huiverig voor tweedehands auto’s, omdat u natuurlijk nooit precies weet wat er met de auto is gebeurd. Echter hoeft u daar voor het leasen van een tweedehands auto niet bang voor te zijn, want de auto wordt namelijk nooit echt van u. Net zoals met private lease geldt ook hiervoor dat de auto eigendom blijft van een leasemaatschappij en dat u dus nooit met de kosten komt te zitten als blijkt dat de auto technisch niet helemaal in orde blijkt.

Ook is het zo dat u voor het leasen van een occasion in de meeste gevallen wat meer mogelijkheden hebt met het opzetten van een contract dan met private lease. U wordt vaker in staat gesteld om de auto voor een minder lange periode te leasen. Dit kan als zeer prettig worden ervaren, aangezien u na het contract altijd nog opnieuw een contract aan kunt gaan als het u bevalt. Bij private lease zijn de mogelijkheden tot een kort contract over het algemeen wat minder, maar ook bij private lease kunt u een kort contract van bijvoorbeeld een jaar aangaan als u dat zou willen.

Categorie: Informatie Sleutelwoorden: , , , ,