Onderhoud van leaseauto’s

Als u een auto prive wilt leasen hoeft u zich eigenlijk nooit zorgen te maken over de staat waarin de auto verkeert. Leasemaatschappijen zorgen er namelijk over het algemeen altijd prima voor dat hun auto’s in uitstekende staat verkeren.

Aangezien de auto’s die er te leasen zijn het visitekaartje zijn voor de leasemaatschappij is er voor de leasemaatschappij alles aan gelegen om ook een kwaliteit auto te leveren. De leaseauto is toch zeker het visitekaartje als u ervoor kiest om met bestickering op uw auto rond te rijden. Sommige leasemaatschappijen geven deze optie. Er zitten dan op uw leaseauto standaard een aantal stickers geplakt met de naam van de leasemaatschappij. Waarom zou u dit doen vraagt u zich af? Nou, dit kan flink schelen in de maandelijkse kosten. Als u er namelijk voor kiest om als het ware reclame te maken voor de leasemaatschappij krijgt u een flinke korting op uw maandelijkse kosten. Misschien ziet het er dus niet al te fantastisch uit als uw auto onder de stickers zit, maar als het u geld kan besparen is het zeker het overdenken waard om dit te doen. Nogmaals, niet alle leasemaatschappijen bieden dit aan.

Als u eenmaal een leaseauto heeft is het zo dat het onderhoud aan uw auto wordt gepleegd door de leasemaatschappij. Ook de kosten die er worden gemaakt voor eventueel onderhoud worden gedekt door de leasemaatschappij. Dit soort dingen zijn allemaal opgenomen in het leasecontract.

Categorie: Informatie Sleutelwoorden: , , , ,