Leasemaatschappijen

Er zijn behoorlijk wat leasemaatschappijen waar u uit kunt kiezen als u wilt gaan voor een private lease. We zullen hieronder een lijstje neerzetten van leasemaatschappijen die goed staan aangeschreven. De meeste auto’s die ze aanbieden komen aardig overeen, dus u heeft de mogelijkheid om de prijzen goed te vergelijken.

De volgende auto’s zijn zeer populair waar het gaat om private lease en u kunt er dan ook vanuit gaan dat ze bij elke leasemaatschappij prive te leasen zijn. Het gaat onder andere om de Peugeot 107, Toyota Aygo, Volkswagen Up, Kia Picanto, Renault Clio, Renault Twingo, Opel Corsa en Citroën C1. Zoals u kunt zien zijn het voor de auto’s uit het kleinere segment die zeer populair zijn om prive te leasen. Dit heeft natuurlijk alles met de prijs te maken. Voor minder dan 200 euro per maand heeft u al zo’n nieuwe auto als hierboven is beschreven.

De volgende leasemaatschappijen zou u eens kunnen bezoeken om te zien wat hun aanbod is en welke prijzen er worden gehanteerd voor de diverse auto’s:

NoordLease

SmiLease

Justlease.nl

Van Mossel

Door de grote diversiteit in prive leaseauto’s is het haast onmogelijk dat u er geen aanbieding tussen ziet staan die u niet aantrekkelijk vindt. Vergelijk dus altijd goed en lees ook altijd even de voorwaarden van de verschillende leasemaatschappijen door, zodat u precies weet hoe een dergelijke leasemaatschappij te werk gaat.

Categorie: Informatie Sleutelwoorden: ,